Tulajdoni lap Térképmásolat


Megrendelés

Tájékoztatás a tulajdoni lapról


Milyen esetben lehet szükséges tulajdoni lap vagy térképmásolat beszerzése?- közüzemi mérőóra átírásához vagy más, a közüzemi szolgáltatóknál bejelentendő változáshoz (pl. új mérőóra igénylése)
- lakcímváltoztatáshoz
- ingatlan kiadásához vagy bérléséhez
- ingatlan eladásához vagy vásárlásához
- cégszékhely létesítéséhez vagy módosításához
- örökösödési eljárás intézéséhez
- pályázati igénylések benyújtásához (magánszemélyek vagy cégek számára)
- vagyonjogi szerződésekhez
- hiteligénylésnél
- letelepedési eljárásnál
vagy csupán azért, hogy meggyőződjön róla, hogy rendezett-e az ingatlan státusza.

A tulajdoni lapról másolatot lehet igényelni papír alapú és elektronikus állomány formájában is. Mi lehetővé tesszük, hogy Ön gyorsan és zökkenőmentesen hozzájusson a szükséges dokumentumhoz, sorbanállás és fáradságos utánajárás nélkül.


Megrendelés

HITELESSÉGÉT TEKINTVE 3 FÉLE TULAJDONI LAP LÉTEZIK

1. nem hiteles tulajdoni lap:
Tartalmilag megegyezik a hiteles változattal, azonban nem bizonyító erejű okirat, tehát bírósági ügyekben mint bizonyíték nem felhasználható. Emailben is továbbítható, nyomtatható elektronikus állomány formájában, továbbá korlátlan példányban másolható.

2. hiteles, elektronikus tulajdoni lap:
Bizonyító erejű hiteles dokumentum, mely korlátlanul sokszorosítható. Emailben is továbbítható, es3 fájl formájában. Megnyitásához speciális szoftver szükséges, mely ingyenesen letölthető és online is elérhető (linket elküldjük). Ez a hiteles elektronikus dokumentum kinyomtatva nem hiteles.

3. hiteles, papír alapú tulajdoni lap:
Bírósági eljárásban bizonyítékként használható, papír alapú tulajdoni lap. Ezt a rendelést követő munkanapon tudjuk postázni az ügyfél részére egy példányban elsőbbségi ajánlott küldemény formájában, melynek várható kézbesítése a következő munkanap.

TELJESSÉGÉT TEKINTVE 2 FÉLE TULAJDONI LAP ISMERT

1. szemle:
Ebben az ingatlan alapadatain kívül megtalálhatók a jelenlegi tulajdonosok adatai (név, tulajdonszerzés ideje és jogcíme stb.) valamint a jelenlegi terhelések (banki hitelek, haszonélvezeti jogok, végrehajtások stb.)

2. teljes tulajdoni lap:
Ebben az alapadatokon kívül megtalálhatók az aktuális tulajdonosok és terhelések, valamint időrendben felsorolva egyaránt szerepelnek a korábbi tulajdonosok és terhelések is. A törölt bejegyzések törlési időponttal láthatók.

TULAJDONI LAP EXPRESSZ

A papír alapú tulajdoni lapokat hétköznap, a díjbekérő 10:00 óráig való kifizetésével, már következő munkanapra kézbesítéssel tudjuk elküldeni. Amennyiben helytelenül megadott adatok alapján küldjük el Önnek az igényelt dokumentumot, akkor a megrendelés teljesítése után cserére nincs lehetőség. Ezért kérjük minden adatot pontosan adjon meg.

info(@)dhingatlan.com

1095 Budapest
Mester u. 61.

+36/70 225 6356