Tulajdoni lap Térképmásolat


Megrendelés

Tájékoztatás a térképmásolatról


Milyen esetben lehet szükséges tulajdoni lap vagy térképmásolat beszerzése?- közüzemi mérőóra átírásához vagy más, a közüzemi szolgáltatóknál bejelentendő változáshoz (pl. új mérőóra igénylése)
- lakcímváltoztatáshoz
- ingatlan kiadásához vagy bérléséhez
- ingatlan eladásához vagy vásárlásához
- cégszékhely létesítéséhez vagy módosításához
- örökösödési eljárás intézéséhez
- pályázati igénylések benyújtásához (magánszemélyek vagy cégek számára)
- vagyonjogi szerződésekhez
- hiteligénylésnél
- letelepedési eljárásnál
vagy csupán azért, hogy meggyőződjön róla, hogy rendezett-e az ingatlan státusza.

A térképmásolatot lehet igényelni papír alapú és elektronikus állomány formájában is. Mi lehetővé tesszük, hogy Ön gyorsan és zökkenőmentesen hozzájusson a szükséges dokumentumhoz, sorbanállás és fáradságos utánajárás nélkül.


Megrendelés

HITELESSÉG SZERINT 2 FÉLE TÉRKÉPMÁSOLAT VAN

1. nem hiteles térképmásolat:
Olyan térképmásolat mely bizonyító erővel nem rendelkezik, de tartalma megegyezik a hiteles változatéval, ezt emailben, nyomtatható PDF állomány formájában lehet továbbítani.

2. hiteles, papír alapú térképmásolat:
Amely földhivatali pecséttel ellátott, bizonyító erejű dokumentum, ezt a megrendelés kifizetését követő munkanapon tudjuk postára adni. Igény szerint szkennelt képet küldünk emailben, amennyiben a megrendeléskor ezt megjegyzésben jelzi az ügyfél.

TÉRKÉPMÁSOLAT EXPRESSZ

A papír alapú térképmásolatokat hétköznap, a díjbekérő 10:00 óráig való kifizetésével, már következő munkanapra kézbesítéssel tudjuk elküldeni. Amennyiben helytelenül megadott adatok alapján küldjük el Önnek az igényelt dokumentumot, akkor a megrendelés teljesítése után cserére nincs lehetőség. Ezért kérjük minden adatot pontosan adjon meg.

FONTOS

Térképmásolat csak telekről illetve azzal egységet képező ingatlanról kérhető, a családi házak tipikusan ilyenek. Azonban ha egy társasházi lakás esetében szükséges térképmásolat, akkor az arról a telekről töltendő le, amelyen az adott társasház épülete áll.

info(@)dhingatlan.com

1095 Budapest
Mester u. 61.

+36/70 225 6356